Recenze - Balzám na rty Astrid

4. února 2012 v 20:01 | Pauline Secret |  Krása

V těchto chladných měsících, kdy se teploty pobyhují okolo - 10/15 °C se dobré, mít po ruce nějaký kvalitní balzám na rty. Jestli jste stejně jako většina lidí, vyzkoušeli mnoho balzámů a žádný vám nevyhovoval, pak pro vás mám záchranu.



Jedná se o balzámy na rty od firmy Astrid, které si nemůžu vynachválit, a protože jsem chtěla zjistit, co si o tomto balzámu myslí ostatní - mrkla jsem na různé recenze a četla jsem samé kladné - výborné recenze. Mně osobně tento balzám vyhovuje asi nejvíce ze všech, není drahý, je vhodný na léto i zimu, hydratuje rty, ochraňuje je a našla bych ještě 50 dalších důvodů. Cena se tedy pohybuje okolo 30 Kč, což zase není tolik, naopak - spousta balzámů stojí o hodně víc. Můžete si vybrat jak s vůní tak bez vůně, jak s příchutí, tak bez příchutě, takže si vybere opravdu každý.


Já osobně mám balzám s avokádovým a slunečnicovým olejem (to je ten žlutý) a opravdu mi vyhovuje! Skvěle voní, chutná - vždyť jsem to tady už psala.

Máte i vy zkušenosti s tímto balzámem? Jaký balzám používáte vy? Jak jste s ním spokojeny? :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa


Komentáře

1 Kaitlyn Kaitlyn | Web | 4. února 2012 v 21:25 | Reagovat

Já teda moc od Astridu nemusím, vždy me jak kdyby škrábe krk když si je olíznu a nebo mám pocit,jak kdybych měla písek na rtech. Mě vyhovuje od Yves Rocher nebo od oriflame - lipSPA therapy :)

2 efface efface | Web | 5. února 2012 v 8:49 | Reagovat

já mám nejraději ty obyčejné bez příchutí které nechci hned po nanesení sníst :D

3 danie-lle danie-lle | Web | 5. února 2012 v 10:08 | Reagovat

já mám doma ten tonovací a ten jahodovej a já jsem s nima naprosto spokojená, mužu jen doporučit

4 KeT KeT | Web | 5. února 2012 v 14:57 | Reagovat

No mě celkově sedí většina balzámů :) Tenhle od astrid jsem tedy ještě neměla - ale třeba od Labella jsou skvělý :)

5 ♥Crazy_Luc♥ ♥Crazy_Luc♥ | Web | 5. února 2012 v 17:02 | Reagovat

skvělý článek:) Zrovna mi tu leží na stole ten vyšňovej:D:)

6 Westley Christina Nuggets Westley Christina Nuggets | Web | 5. února 2012 v 17:26 | Reagovat

Já mám balzám od Autaré a moc s ním spokojená nejsem :(. Díky za radu! :)

7 the-world-behind-my-wall the-world-behind-my-wall | Web | 5. února 2012 v 19:47 | Reagovat

Mám pokaždé jiný balzám na rty. Teď mám ten nejobyčejnější, co snad je. Prodává se kolikrát snad i ve větších obchodech s potravinami:D.
Většinou nevidím v balzámech větší rozdíly:).

8 Lucie Fashionová Lucie Fashionová | Web | 6. února 2012 v 9:58 | Reagovat

Ahoj ! :)
Já mám moc ráda balzámy! Používám je pořád!.:D
A to jseš ty? Ten první obrázek? :D jestli jo máš krásný vlasy! :D já mám podobný jen hnědý :D

9 Kestrin Coleridge Kestrin Coleridge | Web | 6. února 2012 v 17:20 | Reagovat

Já používám z lékarny za 350kč a ten skutečně pomáhá ;)

10 FakeGossip FakeGossip | Web | 6. února 2012 v 17:20 | Reagovat

Taky ho používám, přesně ten stejný jako ty. Na ty mrazy je uplně perfektní a hlavně i chutově.:D tak mám doma zásoby, protože mi moc dlouho nevydrží.:D

11 Danii Danii | Web | 6. února 2012 v 18:01 | Reagovat

Ja používam jelení loj alebo klasickú vazelínu (tak sa to volá nie?) :) alebo ešte taký balzam čo mi objednala mama, z aloe vera, je trocha dražší ( 14eur) ale je super:)

12 Dommie Dommie | Web | 6. února 2012 v 18:51 | Reagovat

Moje úchylka jsou balzámy na rty, mám jich doma hodně a mám několik od Astridu a musím říct, že jsem s nimi velmi, velmi spokojená..:)

13 Christtine Christtine | Web | 6. února 2012 v 18:59 | Reagovat

Vracím se na blog a rozjede se v plné parádě:)Snad ještě patřím mezi spřáteléné blogy:)

14 Danii Danii | Web | 6. února 2012 v 19:10 | Reagovat

:D Ďakujem:)

15 Christtine Christtine | Web | 8. února 2012 v 9:57 | Reagovat

Já se bez balzámu na rty v tomto období nehnu:)
Prosimtě,neznáš někoho kdo dělá layoty na přání a umí s grafikou?:)

16 Dominikísek Dominikísek | Web | 8. února 2012 v 17:34 | Reagovat

Tak ta první fotka je maximálně luxus... <3

17 N N | Web | 18. února 2012 v 16:06 | Reagovat

máš hezké vlasy ;)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Od 18.1.2012